De vereniging


De wijkvereniging Noordvest-Molenbuurt is in 2009 heropgericht om de belangen van de bewoners in gemeentelijke (en provinciale) plannen te behartigen.

8898896185_a842f5ec29_b8899512336_bb71100683_b 461e730b77

Onze buurt is langgerekt wordt begrensd door de Maresingel in het noorden en  de Oude Singel aan de zuidkant. In het westen wordt de wijk gemarkeerd door Molen de Valk en in het oosten door het Huigpark. Dwars door de wijk loopt de Langegracht, een  van de belangrijke  doorgangswegen in de Leidse binnenstad.

De wijkvereniging heef heeft gekozen voor een juridisch toegestaan model waarbij alle bewoners van de wijk  automatisch lid zijn.  Er is voor deze opzet gekoezen omdat de wijkvereniging  zich vooral wil richten op belangenbehartiging en geen directe taken ziet op het punt van het organiseren van buurtevenementen; de ervaring uit het verleden heeft laten zien dat de wijk als geheel zich daarvoor niet goed leent.  Als inwoners uit de wijk verhuizen vervalt automatsich hun lidmaatschap. Inwoners kunnen verder ten alle tijde bedanken voor het lidmaatschap door een korte brief of email te sturen naar de secretaris van het bestuur.


 

FacebookTwitterGoogle+WhatsAppDelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom op de site van onze buurtvereniging gelegen in Binnenstad-noord van Leiden